BIJ GLANSZ DRAAIT HET OM
HET DELEN VAN PASSIE

Geen onpersoonlijk zakelijk verhaal, maar echte mensen met echte passie.

Een totaalleverancier voor al uw benodigdheden op het gebied van reinigen, wassen, polijsten en renoveren van het voertuig met een focus op kwaliteit, prijs en service. Dat is de visie van Glansz. In samenwerking met onze leveranciers kunnen wij scherp inspelen op uw behoeftes en keer op keer het perfecte maatwerk leveren tegen een scherp tarief.

Wij leveren innovatie en kwaliteit. Glansz heeft gekozen voor de samenwerkingen met Ma-Fra en #LaboCosmetica, leveranciers die onze visie begrijpen en versterken. Zodoende vormen wij de eenheid tussen de leverancier, Glansz en u als klant en kunnen wij u op ieder gebied voorzien van de beste producten.

We hebben jarenlange ervaring uit de branche en kunnen u daarom gepast en gedegen advies geven. Van productadvies tot het efficient afstellen van uw carwash/truckwash, ons team staat voor u klaar. Heeft u vragen? Stel ze gerust!
In een wereld waar alles steeds sneller, groter en goedkoper moet raakt passie gemakkelijk verloren. Om te waarborgen dat onze passie nooit verloren zal gaan hebben wij Glansz opgericht. We selecteren de beste producten van leveranciers die eveneens hun passie niet verliezen: Ma-Fra en #LaboCosmetica.

Wij willen iedereen voorzien in hun behoeften en ervoor zorgen dat iedere autoberijder bereikt wat ons zo stimuleert: bij ieder blik dat u naar uw auto werpt een gevoel van voldoening overheerst. Wij zijn bereid om hier ver voor te gaan. Zo hebben we niet alleen ons kantoor en distributiecentrum geopend, maar ook onze studio en kenniscentrum. Zo willen we onze kennis en passie delen.

Geen onpersoonlijk zakelijk verhaal, maar échte mensen met échte passie

KENNISCENTRUM

Kennis en passie worden gedeeld bij Glansz.

Onze passie delen wij graag met onze partners. Daarom hebben wij een eigen Glansz studio gebouwd waar wij workshops, trainingen en cursussen geven. Hier trainen wij ook detailers, waarna ze zich Approved #LaboCosmetica Detailers mogen noemen en garant staan voor een ongeëvenaarde kwaliteit. Bekijk hier of er sessies gepland staan. Wilt u deelnemen? Klik hier dan om contact met ons op te nemen..
×

Hoe kunnen wij helpen?


×